Disclaimer – Odricanje od odgovornosti

Pregledavanjem bloga montesorivolim.rs i svog sadržaja do koga možete doći putem njega ili na njemu, slažete se da u potpunosti prihvatate sve delove disklajmera (odricanja od odgovornosti).

U slučaju da se ne slažete sa bilo kojim njegovim delom ovog momenta napustite blog i nemojte više pristupati njegovom sadržaju.

Montesorivolim.com je lični blog koji lično osmišljava i ažuriram. Ako imate bilo kakva pitanja u vezi ovog bloga možete pisati na email adresu info@montesorivolim.rs.

Sadržaj bloga predstavlja se javnosti samo u informativne i edukativne svrhe.
Sa zadovoljstvom ću deliti i pisati sve ono što znam i što ću još naučiti o metodi Marije Montesori. Ovaj pristup je zato i sjajan- tera da se stalno usavršavate, doučavate i proučavate.

Blog ne može nikada zameniti ozbiljnu edukaciju, seminar i nije on-line kurs.
Niti je cilj autorke da preporučuje seminare, edukacije ili kurseve vezane za primenu Montesori metode. Ukoliko koristite ovaj metod u komercijalne svrhe, zbog zarade i privlačenja većeg broja roditelja ili zaposlenih, znajte da samo činite štetu detetu i ne radite u njihovom interesu!!!

Nema psiholoških saveta i savetovanja, kao ni kritike i kritikovanja.
Blog je isključivo posvećen metodi rada Marije Montesori, a savetovanja u vezi razvojnih poteškoća ili bilo kojih problema koje može imati dete, treba da se rade u konsultaciji sa stručnim licima na tačno određenim mestima. Takođe, etiketiranje i kritikovanje svakako nisu moj stil, niti bilo kog Montesorijanca. Ukoliko vam se ne dopada ovaj metod i imate bilo koju zamerku, molim ’’smesta napustite moje prisustvo’’. Tako stižemo i do sledećeg dela…

Preuzmite ličnu inicijativu.
Prihvatite da dobrovoljno pristupate ovom blogu, s’ toga ste isključivo i lično vi odgovorni za vaše akcije i reakcije. One mogu biti ovakve ili onakve ali su vaše. Potpuno ste odgovorni za posledice vaše upotrebe ili neupotrebe sadržaja i informacija dostupnih na blogu, kako ih procenjujete lično i primenjujete neku ideju, sugestiju ili preporuku sa bloga.

Preuzimanje rizika.
Kao i u svim situacijama, ponekad postoje nepoznati pojedinačni rizici i okolnosti koje mogu nastati korišćenjem bloga i mogu uticati na rezultate ili ih umanjiti. Shvatite i prihvatite da ideje, predlozi i sugestije sa bloga ili preko njega, preuzmate na sopstveni rizik bez odgovrnosti autorke.

Partnerski ugovori- Affiliate program.
U zavisnosti od okolnosti, autorka bloga može s’ vrmena na vreme da prihvati oblike gotovinskog oglašavanja, sponzorstva, promovisanje proizvoda ili nekog drugog oblika kompenzacije. Svaka primljena naknada neće uticati na promenu sadržaja, teme ili postova na blogu. Ponekad blog može dobiti i besplatne proizvode ili naknadu za iznošenje mišljenja, utisaka, iskustva o proizvodu ( npr. neki materijal za rad, edukativna igračka ili knjiga). Uvek ću davati svoja iskrena mišljenja, nalaze, uverenja, iskustva o tim temama ili proizvodima. Bilo koja tvrdnja o proizvodu, statistika, citat i svaka prezentacija o proizvodu treba biti verifikovano od proizvođača/ poslodavca. Autorka bloga se ograđuje od promocije i preporuka Montesori edukacija i seminara.

Nema ličnog odobrenja autorke sajta.
Autorka bloga nije odgovorna za sadržaje, priloge, video zapise, društvene mreže, email-ove, programe, proizvode ili usluge bilo koje druge osobe, proizvođača, firme ili entiteta koji mogu biti povezani ili upućeni na ovaj blog. Takođe, ako se adresa bloga pojavljuje na drugom sajtu, programu, proizvodu ili uslugama, ne predstavlja zvanično odobrenje autorke bloga za njihovo poslovanje ili veb sajt.

Greške i propusti.
Iako će se uložiti svi napori da se osigura tačnost informacija koje se dele na sajtu ili putem njega, može se dogoditi da informacije nehotice sadrže netačnosti ili tipografske greške. Slažete se da autorka bloga nije odgovorna za stavove, mišljenja ili tačnost činjenica koje se dostavljaju na blog ili putem njega, niti od bilo kog drugog pojedinca ili firme koja je povezana sa blogom na bilo koji način.

Korišćenjem bloga montesorivolim.rs slažete se sa svim delovima gore navedeno odricanja od odgovornosti.